Wednesday, December 31, 2014

{BEAUTY} CATRICE Million Brilliance körömlakkok


Szisztok drágáim! Legelőször is: ma van az év utolsó napja, és Boldog Új Évet szeretnék kívánni nektek! Remélem sikerekben és élményekben gazdag lesz! :)
A mai posztban három Catrice körömlakkot szeretnék bemutatni nektek a Million Brilliance szériából.



Az az igazság, hogy nagyon szkeptikusan viszonyultam először hozzájuk, mert ugyanmár-ezerféle-csili-vili-körömlakkot-lehet-már-kapni-mitől-lenne-ez-más, de kellemesen csalódtam! 


Az első szín egy mély ibolya, apró és nagyobb  csillámokkal is- 05- PLUM FICTION.  Először én azt hittem hogy fedőlakk, de miután 2 réteget kentem rá körmeimre, rájöttem hogy önmagában csodálatosan mutat.
(háttér: saját festmények :))




A második szín- egy kígyó zöld árnyalat, 08- MY BIG GREEN WEDDING. Ami érdekes, hogy a Catrice hivatalos weboldalán ez a szín egyáltalán nem szerepel, és a 8as sorszám alatt egy Glitter Me If You Can körömlakk áll.

 
A harmadik körömlakk pedig egy visszafogottab, bronz színvilágot képvisel, és az a neve hogy 06- BRONZE UPON A TIME. Ez a körömlakk kicsit különbözik a társaitól, mivel inkább egy sand hatást kelt bennem, de ettől függetlenül nagyon szép.


Ami egy igazi pozitivum: szinte pillanatok alatt száradnak. Hihetetlen, de igaz! Biztos hogy egyikőjüket magammal fogom hordani a kis neszesszeremben, last-minute mentőcsomagként.


És most jöjjenek a "Körömlakk full akcióban" fotók!:)





Hogy tetszenek ezek az árnyalatok?
xoxo,
Mia

2 comments:

  1. A bronzos színnel már többször is szemeztem, de valahogy mégsem jött velem haza. Következő alkalommal szerintem már muszáj lesz elvinnem, mert nagyon tetszik. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Óóó, ismerős érzés, hidd el :) Valami megtetszik, nem veszem meg "erős vagyok" jelige alatt, aztán meg vissza megyek érte "jaj miért hagytalak ott" jeligét képviselve :)
      Egyébként a bronz árnyalat a napsütésben úgy néz ki, mintha egy bronz metállemezt boríottak volna a körmödre, nagyon mutatós!

      Delete