Sunday, November 10, 2013

{BEAUTY NEWS} Flormar Passionate Dots kollekció!




Nagy rajongója vagyok a Flormarnak. Az utóbbi időkben pedig látszik, hogy kifejezetten próbálnak meglepni a vásárlókat új kollekciókkal és aranyos csomagolásokkal. Flormar egyébként egy Olaszországban megalapitott de mára Törökországban hadiszállást foglaló kozmetikai cég.
A Passionate Dots kollekció-ki hitte volna- fekete pöttyökről szól, vérvörös alapon:) A design szerintem nagyon is csalogató, és tetszik az is, hogy mostantól kis dobozocskákban fogjuk kapni a termékeket, amit erőteljesen hiányoltam Flormarnál. De jöjjön is a terméklista!



1. KÖRÖMLAKK

Idén 6 különböző szinben lesz elérhető homok hatású körömlakk, pompás szinekben. Elnézést a török feliratokért, amelyekkel sajnos még a mindenható google transaltor sem volt hajlandó megbirkozni:D




2. RÚZS

Flormar nagyon hires rúzskészitő, az biztos. Idén sem lesz ez másképp, alig várom hogy megkaparinthassam a PD21-es nude árnyalatot. Rúzsok is 6 különböző árnyalatban lesznek elérhetőek Flormar standoknál.




3. PÚDER

Terracotta púder. 2 szó száz helyett...:) Erre várok legeslegjobban. Már amugy is két terracotta puderem van, amit szemhéjpúdernek használom- és be kell hogy valljam- csodásak! Főleg a kaméleon szinek. Egész biztos, hogy nem sokára hozni fogom nektek teszt formájában a fenti, PD51-es árnyalatot. Árakat illetően még teljesen informálatlan vagyok, mivel amikor pénteken jártam a Flormar Westendi standjánál, a kollekció már megérkezett- de még sem teszter, sem árcédula nem volt. De az eladó lány azt mondta, terracotta púderek 3 ezer körül mozognak, ami elég jó vétel, mivel kapunk cserébe kb 20 g terméket. És minőségébenmeg szinskálájában vetekszik a kedvenc MAC Mineralize Skinfinish-sel (Ott pedig 7 g terméket kapunk 9100 Ftért). 





4. TUS

A tus nagyon vékony ecsettel rendelkezik, ára kb. 1000-1500 Ft körül lesz. És 3 szinben lesz kapható, amelyek közül a PD33 érdekel a legjobban. Ez valójában nem is olyan zöld szin, amilyennek túnik, mert kicsit körbenézve a török bloggokon, erre a képre bukkantam Naslii blogján:


                                                   Egész szuperül néz ki, nemde?


5. SZEMHÉJPÚDER PALETTA

2 szin összeállitásban lesznek kaphatóak az új szemhéjpúder paletták, össz súlyuk 20 g. Cserébe 8 külömféle szint kapunk, amik szépnek szépek, de szerintem nem mindegyikük amolyan hétköznapi, hordható szin. De attól függetlenül cukik:)


Hogy tetszik a kollekció? Ti mit vennétek belőle-illetve mit látnátok legszivesebben teszt formájában itt a blogon?
xoxo
Mia

2 comments: