Sunday, March 16, 2014

{DIVAT} Tavaszi összeállitások!...


Kedves olvasóim! A rengeteg inspirációs poszt után jelentkezek egy kicsit divatosabb bejegyzéssel- ahol be szeretnék mutatni néhány általam elképzelt stilus és párositást, néhol váratlanul variálva az eseményeket, néhol az egyéni fantáziára hagyva a végkifejletet.
Nos, kezdjük el!




Legelső szettben márvány hatását akartam kelteni a csodás bézs pántos magassarkúval (vagy épp a határozott diva is uralhatja a képet fekete Guiseppe Zanottiban) és opálos fényú fülbevalóval. Az átlátszó  felső könnyedséget ad majd megjelenésednek mely alatt ki fog tünni bár épp oly szinben tündöklő de mégis teljesen más printes felső, melynek kontrasztja faktúrát fog kölcsönözni ennek a looknak. Az arany, antik kinézettel biró karkötő pedig görög istennők aurájával fog körbevenni. A hirhedt Céline bag pedig colour-blocking célját szolgálja.





Bevadulunk? Ó, igen! Ugyan az a top most az azték- spanyol kultúra örök harcában áll határvonalként: a csodás, arany-fekete ékszerek, melyek az ókori civilizációk pompáját idézik fel- és a vörös-fekete, ellenállhatatlan flamenco páros.





 Ki mondta,hogy nem lehet printeket mixelni? A paradicsomi kertbe illő virágos-mintás top foglal központi helyet ebben a lookban- az összes többi ruhadarab csak kiemelni illetve kontrasztosabbá teszi őt. Zebra mintás nadrág pedig ideálisan passzol a szavannák forró éghajlatát idéző Guiseppe Zanotti magassarkú szandálokhoz. Kék fülbevaló és az élénk szinkben popmázó clutch figyelem felkeltőek és ugyanakkor harmonizálják a különböző textúrákat.




Egy váratlan páros: mintás felső élénksége és csipke gazdagsága! Mindezt ötvözi a királykék merészsége, mélysége és pompája...!!!


Nektek melyik szett tetszett a legjobban?
xoxo
Mia 

No comments:

Post a Comment