Saturday, June 28, 2014

{BEAUTY} Catrice szemhéjpúder teszt!!


Ma egy Catrice szemhéjpúderes tesztet hoztam nektek, soksok képpel és egy kis inspirációval füszerezve!


Már előre szeretnék sokkolni titeket, és ezermilliárdtrilliárd bocsánatot kérni hogy a rózsaszin, GOLD N' ROSES nevü szemhéjpúder ÚGY néz ki :) tényleg majdnem mindennap használom, kedvenc rózsaszin-arany árnyalatom és úgy mond látott jobb napokat is :)


Tehát 2 szeméjpúdert akartam bemutatni nektek, az imént emlitett rőzsasin-arany GOLD N' ROSES és egy szürkés-csillámos MAUVES LIKE JAGGER (csak nekem jut erről eszembe az X Faktor csodálatos produkciója? :)). Megszokott letisztult és csodaszép designt láthatunk a Catricetol itt is, a tégelykék nagyon jól zárnak de mégsem úgy mint egy pezsgőüveg (amit még a család férfitagjai is nagy nehezen tudják kinyitni ha már bezártad).


3-3 grammosak a szemhéjpúderek ami valljuk be tényleg elegendő egy hosszabb időre is, a tégelyke hátulján minden hasznos információ fel van tüntetve.


Kicsikét porzanak a kicsikék, de ennyi igazán belefér- mivel nagyon jó a pigmentáltságúk és igazán elégedett vagyok ezzel a minőség-ár aránnyal. :) a harci társam... XDVégezetül egy kis bubbly-pinky-könnyed inspiráció!

Hogy tetszettek a szemhéjpúderek?
xoxo,
Mia

No comments:

Post a Comment